Nul Op de Meter Renovatie in een dag.

Bekijk het filmpje. Hoekhuis in Nieuw Buinen.

LED verlichting

De meest energiezuinige verlichting van dit moment. LED lampen verbruiken een fractie van de energie van een gloeilamp. U kunt tot 90% energie en geld besparen met LED verlichting. LED is er in warm wit licht, zuinig en duurzaam, levendige kleuren en dimbaar. Er zijn armaturen met ingebouwde LED, maar ook losse lichtbronnen op basis van LED, die u in uw bestaande armaturen kunt plaatsen.

(Thermo) gordijnen

Zorg voor (isolerende) (rol)gordijnen en doe ze in de winter ‘s avonds dicht. Dat houdt de warmte binnen. Bijvoorbeeld van Moondream of denk aan een isolerend screen van bijvoorbeeld Copa.

We willen graag een diversiteit aan woningen en getroffen maatregelen laten zien. En horen graag ervaringen van mensen die hun huis al energiezuiniger gemaakt hebben.
Geldt dat voor u? Of bent u juist op zoek naar tips en inspiratie?

Wilt u uw huis laten zien?

Schrijf u dan voor de duurzame huizen route. De landelijke duurzame huizenroute vindt plaats op 3 en 10 november 2018.
Hier ziet u alle deelnemende Nijmeegse huizen. Behalve op deze 2 zaterdagen is er het hele jaar door gelegenheid tot het leggen van contact met een huiseigenaar via het contactformulier.

Bent u geïnteresseerd in een bezoek aan een open huis?

U kunt nog het hele jaar duurzame Nijmeegse huizen bezoeken. 
U kunt op de website van de Duurzame Huizen route kiezen voor weergave Lijst of kaart en snel zien in welke buurt zich verduurzaamde huizen bevinden.

 

Klikt u op de titel van het huis of de afbeelding en vult u onder het tabje Contact het contactformulier in van het betreffende huis.

Share This