We zijn actief op Facebook; hieronder ziet u de laatste berichten. 

www.samenenergiebesparennijmegen.nl

Een gratis Appeltaartgesprek bespaart uw energie Een Appeltaartgesprek is lekker en gezellig en levert u ook nog eens een verlaging op van uw energiekosten! Iedereen kan deelnemen als je samen met minimaal 4 huishoudens het Appeltaartgesprek aanvraagt. U zorgt voor de koffie of thee en de energiecoach, … Lees verder »

3 weken geleden

Dukenburg aardgasvrij | Gemeente Nijmegen

1 maand geleden

Festival aardgasvrij Nijmegen-Oost | Gemeente Nijmegen

Zaterdag 15 sept. 11-17 uur, in de Thiemeloods: Festival aardgasvrij Nijmegen-Oost Georganiseerd door de gemeente Nijmegen. Nijmegen wordt aardgasvrij! We beginnen in de wijken Hengstdal en Bottendaal. Bent u bewoner of huurder in deze wijken of in de rest van Nijmegen? Wilt u meer weten over aardgasloos … Lees verder »

2 maanden geleden

Hees, Nijmegen | Buurkracht

Samen met buren je huis energiezuiniger maken kan ook het hulp van de organisatie Buurkracht.nl. https://www.buurkracht.nl/buurten/hees-nijmegen/buurtpagina

3 maanden geleden

Mijmering 59 De kindjes van de rekening en energieverbruik en maandafrekening van Annemiek...

Mooie blog van Annemiek uit Landgraaf, waar ze budgetteer tips geeft. Kijk hoe zuinig ze zelf leeft met water, energie, voeding en vooral geld!

4 maanden geleden

Saldering voor zonnepanelen wordt terugleversubsidie

4 maanden geleden

Initiatiefgroep Duurzaam Hees wil duurzame en gasloze wijk

Duurzaam Hees: wil bewoners van Hees stimuleren om individueel hun huis te verduurzamen en anderzijds proberen om collectieve vormen van energieopwekking en/of van duurzame energie in Hees te bevorderen.

4 maanden geleden

Budget Green Capital 'niet toereikend'

Jammer dat Nijmegen Green Capital niet breder bekend kon worden, zie hier de redenen. Ondanks een ontoereikend budget worden er toch wel stappen gezet, zoals ook met de appeltaartgesprekken. Er is nog plaats; laat je inspireren naar de mogelijkheden in jouw huis.

5 maanden geleden

Loop komende week op maandag, woensdag of vrijdag tussen 14 en 16 uur even binnen in het Green Capital Paviljoen op Kelfkensbos. Je treft er energiecoach Olav Buunen, voor al je vragen over energiebesparing!

5 maanden geleden

Thematours

Thematours in Nederland: een excursie over een specifiek thema waarbij een groep van ca.12 personen 1 of 2 woningen bezoekt. Bijvoorbeeld een Nul-op-de-meter woning, Passiefhuis of huis met warmtepomp, etc. Wil je meer weten over een bepaald type huis of over hoe een maatregel is toegepast in een woning? … Lees verder »

5 maanden geleden

Bekijk alles op Facebook

Share This