We zijn actief op Facebook; hieronder ziet u de laatste berichten. 

Appeltaartgesprekken - Samen energie besparen in Nijmegen

Beste lezers, Je kunt je nog tot en met maart 2019 aanmelden voor een appeltaartgesprek: Samen met buurtgenoten rond de keukentafel tot ideeën komen over energiebesparing. Zonder inlevering van comfort, sterker nog: het kan juist meer comfort en een gezonder binnenklimaat opleveren! Als u geïnteresseerde … Lees verder »

1 maand geleden

Tussenwoning - 1971, De Bilt

Ter inspiratie: de winnaar van de duurzame huizen route in de categorie geschakelde– en rijwoning 1945 – 2000. Deze tussenwoning in De Bilt was de winnaar. Uit het juryrapport: https://duurzamehuizenroute.nl/sites/default/files/juryrapport_geschakelde_woning_1945-2000.pdf Na een vrij lange voorbereiding, … Lees verder »

3 maanden geleden

www.samenenergiebesparennijmegen.nl

Een gratis Appeltaartgesprek bespaart uw energie Een Appeltaartgesprek is lekker en gezellig en levert u ook nog eens een verlaging op van uw energiekosten! Iedereen kan deelnemen als je samen met minimaal 4 huishoudens het Appeltaartgesprek aanvraagt. U zorgt voor de koffie of thee en de energiecoach, … Lees verder »

4 maanden geleden

Dukenburg aardgasvrij | Gemeente Nijmegen

5 maanden geleden

Festival aardgasvrij Nijmegen-Oost | Gemeente Nijmegen

Zaterdag 15 sept. 11-17 uur, in de Thiemeloods: Festival aardgasvrij Nijmegen-Oost Georganiseerd door de gemeente Nijmegen. Nijmegen wordt aardgasvrij! We beginnen in de wijken Hengstdal en Bottendaal. Bent u bewoner of huurder in deze wijken of in de rest van Nijmegen? Wilt u meer weten over aardgasloos … Lees verder »

6 maanden geleden

Hees, Nijmegen | Buurkracht

Samen met buren je huis energiezuiniger maken kan ook het hulp van de organisatie Buurkracht.nl. https://www.buurkracht.nl/buurten/hees-nijmegen/buurtpagina

7 maanden geleden

Mijmering 59 De kindjes van de rekening en energieverbruik en maandafrekening van Annemiek...

Mooie blog van Annemiek uit Landgraaf, waar ze budgetteer tips geeft. Kijk hoe zuinig ze zelf leeft met water, energie, voeding en vooral geld!

8 maanden geleden

Saldering voor zonnepanelen wordt terugleversubsidie

8 maanden geleden

Initiatiefgroep Duurzaam Hees wil duurzame en gasloze wijk

Duurzaam Hees: wil bewoners van Hees stimuleren om individueel hun huis te verduurzamen en anderzijds proberen om collectieve vormen van energieopwekking en/of van duurzame energie in Hees te bevorderen.

8 maanden geleden

Budget Green Capital 'niet toereikend'

Jammer dat Nijmegen Green Capital niet breder bekend kon worden, zie hier de redenen. Ondanks een ontoereikend budget worden er toch wel stappen gezet, zoals ook met de appeltaartgesprekken. Er is nog plaats; laat je inspireren naar de mogelijkheden in jouw huis.

9 maanden geleden

Bekijk alles op Facebook

Share This